HomeBlogCum trebuie sa alegem o casa potrivita?
Print this page

Cum trebuie sa alegem o casa potrivita?

Doresti sa-ti construiesti o casa, insa exista multe caracteristici la care trebuie sa atragi atentia. Dacă vrei sa ai o casa potrivita necesitatilor si dorintelor tale atunci trebuie sa urmezi urmatorii pasi:

- Mai intii de toate trebuie să începi cu angajarea unui arhitect potrivit. Acesta va obtine certificatul de urbanism de la primaria localitatii, in urma caruia va intocmi proiectul de arhitectura. Dupa care urmeaza realizarea documentatiei tehnice a constructiei si depunerea dosarului la primarie pentru a obţine autorizatia de constructie. Discutaţi cu proiectantul despre materialele de constructie necesare, izolarea pereţilor, izolarea acoperişului, pardosea, tamplarie, tevi etc.
- Apoi alege cu atentie firma de constructii. Cel mai neplacut lucru care se poate intimpla atunci cind nu alegi o firma de constructie potrivita, este acela de a gasi o firma „fantoma” care sa ia banii si sa dispara. De-asemenea poti apela la o firma cu renume dar care sa construiasca locuinta cu pereti (strimbi), polistiren care peste putin timp sa se desprinda si alte aspecte nedorite.
- Apelati la un designer de interior bun pentru a obtine un interior al locuintei confortabil dupa stilul dorit. Dupa executia designului, discutati cu designerul si alegeti impreuna finisajele, iluminarea, incalzirea, ventilarea, vopsele, semineiele, combinatii de culori, mobilier pentru fiecare incapere si alte obiecte de interior.
ConstructiiCase.md este compania care iti ofera arhitecti, ingineri, designeri calificati si cu experienta, care vor purta raspundere de lucrarile efectuate si vor fi cu Dvs. pina la finisarea constructiei si pina nu veti optine casa potrivita.


Fiecare are dreptul la casa visurilor sale!

Rate this item
(3 votes)
GreenPro
Copyright © 2012-2019 by ConstructiiCase.md.  Toate drepturile rezervate. Elaborare si support Web, SEO Moldova