HomeProiectareRezistenta

Structura de rezistenta reprezinta scheletul casei, scheletul pe care se va sprijini intreaga constructie, cit si restul obiectelor din interiorul locuintei. Rezistenta este alcatuita in general de totalitatea zidurilor, stalpurilor, grinzilor, planseelor intr-o constructie, iar factorul care determina calitatea rezistentei este de multe ori capitalul disponibil pentru a construi casa. Si deoarece fiecare constructie difera de la una la alta, structura de rezistenta aleasa trebuie sa corespunda nevoilor fiecarui plan. De-asemenea structura si rezistenta unei constructii trebuie sa poata sa preia si incarcaturile aduse de vint, ploi, zapada, seisme etc.
ConstructiiCase.md va vine in ajutor pentru a va construi o casa sigura si rezistenta in timp. Oferindu-va proiecte corespunzatoare necesitatilor fiecaruia, cu cele mai cunoscute tipuri de structura de rezistenta pentru proiectele de constructii precum: structuri de rezistenta cu structuri din beton armat, structuri de rezistenta cu zidarie portanta, structuri de rezistenta din lemn si metalice.
Indiferent de cerintele si stilul dorit de catre clienti, noi ne vom stradui sa obtinem cele mai bune si mai performante rezultate, respectind cerintele si standartele impuse.

GreenPro
Copyright © 2012-2019 by ConstructiiCase.md.  Toate drepturile rezervate. Elaborare si support Web, SEO Moldova