HomeBlogRaportul pret-calitate in procesul de constructii

Raportul pret-calitate in procesul de constructii

Cel mai important criteriu care ar trebui sa stea la alegerea unei companii de constructii este raportul pret-calitate. Calitatea nu inseamna „cel mai bun” ci inseamna „cel mai bun fata de necesitatile clientului si fata de costuri”. În general calitatea trebuie să corespundă asteptarilor clientilor. Fie ca este vorba de termocasa sau casa traditionala raportul pret-calitate trebuie sa fie bine argumentat si accesibil beneficiarului.

Legatura dintre calitate si pret este una mare, deoarece de aceste doua depinde viitoarea ta casa. Raportul pret-calitate este influentat in general de urmatorii factori:
- Planificare, proiectare casa;
- Executarea propriu zisa a constructiei;
- Materialele folosite pentru executarea lucrarilor;
- Utilaj si mecanisme;
- Gradul de calificare si experiente al muncitorilor.
ConstructiiCase.md se bazează pe studierea celui mai bun raport pret-calitate. Fiecare proiect de constructie adaptat la conditiile de teren poate da un pret rezonabil  folosind tehnologii rezonabile.
ConstructiiCase.md prezinta solutii in ceea ce priveste alegerea locului, planificarea sau proiectarea constructiei, constructia propriu zisa, efectuarea instalatiilor, executia finisajelor interioare si exterioare. Asiguram executarea lucrarilor de constructie in conformitatea cu normele si standartele  impuse de legislatia in vigoare a Republicii Moldova. Noi beneficiem de o larga experienta in domeniul constructiilorsi de o echipa bine pregatita si dornica de munca, garantindu-va  calitate lucrarilor executate. Echipa noastra are drept scop optimizarea tuturor proceselor si mijloacelor care participa in procesul de constructie, pentru a obtine lucrari de calitate, in intervalul de timp stabilit cu  beneficiarul si respectind preturile negociate.

Rate this item
(1 Vote)
GreenPro
Copyright © 2012-2019 by ConstructiiCase.md.  Toate drepturile rezervate. Elaborare si support Web, SEO Moldova