HomeBlogCit este de importanta planificarea unei constructii

Cit este de importanta planificarea unei constructii

Un lucru foarte important in constructia unei locuinte sau a unei cladiri este efectuarea unui plan-proiect. De corectitudinea lui depinde efectuarea tuturor lucrarilor de constructie si produsul final adica casa dumneavoastra.

Proiectul casei – nu este doar o schita a viitoarei constructii, ci este un plan complex bine formulat si gindit pentru construirea unei case incepind de la lucrarile de excavare si terminind cu darea in exploatare a locuintei. Desigur ca e mai usor sa cumperi un apartament sau o casa deja construita, decit sa construiesti una noua, insa daca totusi va-ti decis sa optati pentru construirea unei locuinte, atunci veti avea nevoie neaparat de un plan. Proiectarea unei construcţii include foarte multe detalii, incepind de la materialele de constructie si terminind cu bugetul general şi cheltuielile. De aceea pentru o planificare corecta a constructiei este nevoie sa apelati la un specialist, daca doriti ca locuinta d-stra sa va aduca confortul bine meritat.
In proiectul de planificare se executa schita sau planul clădirii, care trebuie să fie efectuat cu precizie de catre un specialist. Dupa aceasta schita, deja trebuie sa determinam necesarul de materiale de constructie. Desigur se vor determina toate tipurile de materiale care vor fi folosite la construirea clădirii. Si doar atunci veti putea determina cit va costa efectuarea tuturor lucrarilor pentru constructie. In cazul in care planificarea cosnstructiei este efectuata gresit, veti suporta cheltuieli in plus, iar timpul de executare a lucrarilor de-asemenea va creste.
Planificarea constructiei include următoarele:
- Amplasarea constructiei in teren;
- Plan subsol/etaj/etaj tip/mansarda;
- Sectiunea constructiei;
- Plan sarpanta/acoperis;
- Rezistenta constructiei;
- Vederea exterioara a constructiei in perspective-fasadele ( 3D vizualizare);
ConstructiiCase.md la proiectarea apartamentelor, caselor pune pe primul loc cerintele si nevoile clientului. Noi ne straduim sa efectuam proiectul casei dupa ideile voastre si la maxim sa realizam visele si asteptarile dumneavoastra.

 

 

 

Rate this item
(5 votes)
GreenPro
Copyright © 2012-2019 by ConstructiiCase.md.  Toate drepturile rezervate. Elaborare si support Web, SEO Moldova