HomeBlogProiecte case mici, medii, mari.De care avem nevoie?

Proiecte case mici, medii, mari.De care avem nevoie?

Casa mica, mijlocie sau mare de care am nevoie? Probabil cei care doresc sa-si construiasca o casa se intilnesc cu aceasta intrebare. Atunci cind alegi modelul sau proiectul de casa trebuie mai intii sa stability necesitatile D-stra, cum va arata interiorul locuintei, numarul si marimea camerelor si cum ati dori sa fie dispuse acestea cit mai ieficient.

Alegerea unui tip sau a altui de casa va influenta la bugetul alocat pentru constructie. Cu cit casa este mai mare cu atit vei cheltui mai multi bani si mai multe materiale. Un proiect sau altul poate fi optimal de la o familie la alta.
Proiectele de case mici sunt caracterizate de case cu dimensiuni de pina la 100 m.p. exista o multime de modele de case mici, fie ca un etaj sau cu doua,fie cu mansarda sau casa parter. Proiectele de case mici se poate referi nu doar la diemnsiunea acestora ci si la functionalitatea acestora. Putem asocia notiunea de casa mica cu notiunea de casa ieftina, deoarece o casa mica presupune: cheltuieli lunare mai mici pentru apa, gaz, lumina, simplitate, functionalitate, mai putine materiale folosite pentru constructie, impozite mai mici, costuri reduse pentru mobilare, Casele mici sunt dorite de catre persoanele care au surse financiare limitate. Dezvoltarea unui proiect de casa mica nu este atit de usoara, iar diferentele dintre un proiect de casa mare si un proiect de casa mica sunt minime, diferenta fiind doar la materialele folosite, complexitatea raminind practic aceiasi.
Proiectele de case mijlocii implica in sine case de dimensiuni intre 100 m.p si 160 m.p. Pot fi case cu mansarda, case parter, case cu etaj. Sunt ideale pentru familii cu un numar mediu a membrilor de familie.
Proiecte case mari, implica case cu suprafata de peste 160 m.p. Sunt case foarte mari, vile, case cu mansarda, fiind o optiune ideala pentru familiile mari. Pentru a incepe un proiect de casa mare trebuie mai intii sa stabiliti limitele financiare si de timp in care se va incadra proiectul, pentru a nu avea surprize in timpul executarii proiectului.
Pentru a sti exact de ce proiect de casa aveti nevoie este foarte bine sa va informati si sa aveti o ideie clara de cum va vedeti viitoarea casa. Pentru aceasta se recomanda citirea mai multor reviste de constructii si design si apelarea la o firma de constructii.
ConstructiiCase.md executa la comanda orice tip de proiect punind la dispozitia clientului case si proiecte de case eficiente, functionale si practice.

Rate this item
(6 votes)
GreenPro
Copyright © 2012-2019 by ConstructiiCase.md.  Toate drepturile rezervate. Elaborare si support Web, SEO Moldova