HomeBlogTermocasa, o investitie cu profit impunator.

Termocasa, o investitie cu profit impunator.

Deja este cunoscut faptul ca Termocasa – este casa construita din blocuri din polistiren expandat care sunt umplute cu beton armat. Aceste blocuri mai sunt numite termoblocuri . Iar acest mod de constructie se numeste cofraj permanent(nedemontabil). Betonul face ca constructia casei sa fie una monolita si rezistenta.

La baza termocasei sta polistirenul care este un material ecologic si nedaunator. In plus termoblocul este rezistent la foc si nu arde. Desi construirea unei termocase prevede investitii, mai tirziu vei vedea ca toate cheltuielile tale sunt recompansate, deoarece termocasa este un bun izolator termic ceea ce iti va crea un profit impunator si va reduce pierderile de caldura si cheltuielile.
Peretii mult mai subtiri ai termocasei va va permite sa mariti spatiul din locuita, sa reduceti cheltuielile pentru materiale de 2-3 ori si sa va usurati lucrul de circa 10 ori. In termocase poate fi folosita orice sistema de incalzire. De-asemenea sistemul Thermo (Termo) ne permite sa construim acoperisul casei din spuma polistirenica ( пенопласт) in diferite forme, iar inaltimea totala a constructiei poate ajunge la una de 5 etaje.
Casele din blocuri din polistiren pot fi construite indiferent de clima – vara termocasa va aduce racoare, iar iarna va mentine caldura, starea vremii neinfluetind componenta materialului.
Polistirenul este un material foarte usor – un metru patrat de perete din caramida are o greutate de 960 kg. , pe cind un bloc din polistiren umplut cu beton armat doar 350 kg. Si consumul de beton este mult mai mic decit in constructiile traditionale.
Dar asta nu este tot Termocasa este si un bun izolator fonic, si pentru ca avem peretii termoblocuri putem sa uitam de sunetele neplacute de afara.
Avind o termocasa nu ve-ti simti frigul de afara si nici buzunarele goale care ramin in urma achitarii taxelor pentru caldura.

Rate this item
(3 votes)
GreenPro
Copyright © 2012-2019 by ConstructiiCase.md.  Toate drepturile rezervate. Elaborare si support Web, SEO Moldova