HomeBlogSiguranta casei construite cu ajutorul cofrajului nedemontabil

Siguranta casei construite cu ajutorul cofrajului nedemontabil

Atunci cind vrei sa-ti construiesti o casa, unul din principalele criterii de care iti faci griji este siguranta ei, deoarece de siguranta casei va depinde si siguranta vietii si traiului intregii tale familii. Siguranta casei cuprinde: siguranta in exploatare, rezistenta, siguranta in materialele de constructii alese, siguranta proiectarii casei etc.

Unele din cele mai sigure case sunt cele construite cu ajutorul cofrajelor nedemontabile, blocuri (termoblocuri) din material termoizolant ( polistiren expandat) în care se va turna beton armat, acestea jucind un mare rol in izolarea interioara si exterioara a casei. Acest tip de constructie(tehnologie) se numeste termocasa.
Cofrajele nedemontabile ofera o conexiune fiabila intre blocurile din acelas rind, impiedicind scurgerea betonului. In partea de sus si de jos blocurile au puncte de incheiere special complexe, care asigura o buna conexiune intre rinduri si impedica deplasarea blocurilor la turnarea betonului. Astfel de constructie din cofraje nedemontabile perfect rezista formelor geometrice si termoizolarii peretilor. In plus cofrajele nedemonatbile asigura siguranta de izolare fonica și siguranță termică
Termocasa si cofrajele nedemontabile este sistemul ideal de siguranta pentru constructiile viitorului.

Rate this item
(3 votes)
GreenPro
Copyright © 2012-2019 by ConstructiiCase.md.  Toate drepturile rezervate. Elaborare si support Web, SEO Moldova