HomeBlogPolistirenul expandat, care este probabilitatea de ardere?

Polistirenul expandat, care este probabilitatea de ardere?

Polistirenul in general este un material de constructie ecologic, etanș la vapori și nu este un mediu de alimentare a ciupercilor, bacteriilor și mucegaiului. La exterior polistirenul expandat se aseamana cu cel al materialului plastic expandat, doar ca difera de acesta prin proprietatile sale fizico-mecanice, din aceasta cauza este si un bun termoizolant, si o forma a cofrajului nedemontabil.

Foarte multe tari au apelat la constructia caselor din polistiren (termocase), deoarece este un material care a trecut toate testele efectuate de institutii numeroase de pompieri, care au demonstrat ca daca polistirenul este aplicat corect, acesta corespunde tuturor normelor europene de siguranta. Sa demonstrate ca polistirenul este un material ce nu arde si nu intretine arderea, acesta doar se distruge sub influenta focului prin topire. Polistirenul este un material ignifug, fiind un material lent la ardere si are o proprietate rapida de auto-stingere.
In constructie polistirenul este un material ce indeplineste toate cerintele, care va va ajuta sa obtineti o casa comoda cu un grad inalt de termoizolatie si siguranta.
* Durabilitate, constructie rezistenta in timp
* Rezistenta si stabilitata sistemelor de izolare termica
* Protectie impotriva incendiilor
* Protectie termica
* Stabilitate termica
* Protectie impotriva coroziunii
* Mentenabilitate
* Punerea in aplicare a unei noi arhitecturi.
In asa mod, la montare si exploatare corecta, polistirenul este un material de siguranta chiar si in timpul unui incendiu.

Rate this item
(2 votes)
GreenPro
Copyright © 2012-2019 by ConstructiiCase.md.  Toate drepturile rezervate. Elaborare si support Web, SEO Moldova