HomeBlogCit de ecologic este polistirenul expandat?

Cit de ecologic este polistirenul expandat?

Polistirenul expandat din engleza Expanded PolyStyrene (EPS) este un material folosit in constructii pentru termoizolarea edificiilor locative. Polistirenul expandat este 100 % un material reciclabil si ecologic ce conține circa 98 % de aer. Este cunoscut dupa structura sa cu bobite albe.

De-asemenea polistirenul expandat are intre trei si sase miliarde de celule inchise la fiecare metru patrat ceea ce face acest material ecologic. Polistirenul expandat datorita ecologicitatii sale poate fi folosit nu numai pentru constructia blocurilor locative, caselor ci chiar si a spitalelor, scolilor. Fiecare etapa de constructie si termoizolare cu polistiren se supune normelor internationale de constructie. In mai multe tari europene se construiesc case din polistiren expandat deja de 40 ani, deoarece acesta este un material in totalitate biodegradabil, este greu inflamabil si 100 % ecologic. Pe linga faptul ca polistirenul este un bun termoizolant pentru case el confera modernism si confort locuintei.
Fiind unul din cele mai ecologice materiale de constructii, el este inofensiv chiar si pentru persoanele alergice, este foarte usor tolerat de piele.

Rate this item
(6 votes)
GreenPro
Copyright © 2012-2019 by ConstructiiCase.md.  Toate drepturile rezervate. Elaborare si support Web, SEO Moldova